אימוץ עדשות הלמידה של "ניצוצות חבויים" הוא אחד הביטויים הברורים של השפעת התוכנית על המורות. מורות רבות דיווחו על שימוש בעדשות הלמידה ועל התועלת הנובעת מכך – הדיוק, העומק והתפיסה המקיפה. השימוש בעדשות מאפשר למורות 'להשתחרר' מתוויות המושמות פעמים רבות על התלמיד (לדוגמה "תלמיד מתקשה", "תלמיד מפריע") ולנסות הסתכלות עם פוטנציאל מיטיב יותר:
"כשאנחנו מסתכלים על ילד, עוברים דרך העדשות. זה עומד מולנו … אנחנו כן עושים ניתוח של שלוש העדשות. אחרת זה לא עובד."
"פה החידוש – זה מתייחס לראייה שלנו לתלמיד, משלוש העדשות. פעם כשהסתכלנו על 'אקולוגיה' חשבנו רק משפחה. היום אנחנו מבינים שגם הכיתה זה אקולוגיה, גם המורה, גם בית הספר … והטמפרמנט זה החידוש הכי גדול. כי אף פעם לא תפסנו את זה כגורם משפיע על התפקוד שלו ושלנו [המורות]. זה דבר מולד שצריך להתמודד איתו, ולכוון. אי אפשר לשנות. אז צריכה לשנות את הטמפרמנט שלי, להתאים."
"התוכנית מלמדת את המורים להשתמש בשפה נכונה. בשפה מדייקת. כשאתה רוצה להבין אקולוגיה של כיתה, את הבעיות הנוירו-התפתחותיות למיניהן, אתה חייב לדבר בצורה מדויקת. זה ממקד אותך במה להסתכל ועוזר לך להגיד את זה נכון … יש לנו המון ילדים עם קשיים, ורק באמצעות הסתכלות נכונה יכולים לפתור את הקשיים. זה היופי בתוכנית."
השילוב בין הסתכלות מורכבת באמצעות שלוש העדשות לבין הקשר האישי הממושך מחזק אצל המורות גישה הוליסטית כלפי התלמיד, המכירה בו כסובייקט בעל מכלול של צרכים, מגבלות ואפשרויות, ולא רק כאובייקט שצריך "להעביר לו חומר":
"התוכנית כן תרמה לי, זה ברור. להסתכל על ילד כמכלול, לא כאל יחידה שאני צריכה ללמד אותה. לראות את הרקעים הנוספים. פעם חשבתי שהכי חשוב כמורה זה להקנות את הידע. היום אני חושבת שהמורה רוצה לראות התקדמות של הילד. ידע זה חשוב, אבל לא הכל… כשאני רואה תלמיד אני מקטלגת אותו – מה הבעיה, ואיך אפשר לעזור. השנה, בעזרת [שם המאמנת], גיליתי שאני צריכה לפתוח ערוצי חשיבה שונים ולא להתקבע. לדוגמה, היה תלמיד שהייתי בטוח שהבעיה היא ויסות חושי או לקות למידה. והסתבר שיש בעיות בתחום האקולוגיה. צריך להסתכל על כל מכלול העדשות, ולא להינעל על תחום אחד."
"חוץ מזה, אתה עוסק בהישגים, להעביר חומר, לרצות מנהל ומפקחת. אתה שוכח את התלמיד לפעמים. לדעתי זה [התוכנית] מתנה. אם כל המורים ייחשפו ויחשבו ככה – זה יהיה הישג."
על מנת לאפשר השפעה מקיפה יותר ובת-קיימא, התוכנית שואפת להטמיע את תפיסתה בבית הספר באופן מערכתי. זאת באמצעות עבודה עם מעגלים גדלים והולכים של מורות בבית הספר, הכשרה וליווי של מלוות מקצועיות פנימיות (שהן חלק בלתי-נפרד מסגל המורות), וקיום השתלמויות כלל בית-ספריות. בתי הספר הוותיקים בתוכנית הטמיעו את פעולתה במובן התפעולי, והצטמצם מספר החריקות הנוגעות להפעלת התוכנית ולהתאמתה למערכת השעות. גיוס המנהלת והמחויבות השוטפת שלה לתוכנית היו תנאי קריטי להשפעה מערכתית. שני החסמים העיקריים העומדים בפנינו בהפצת התוכנית בקרב בתי ספר רבים יותר הם חסם העלות הגבוהה של התוכנית וחסם ההשקעה הבית-ספרית.
עלות ההשתתפות בתוכנית עבור כל בית ספר היא גבוהה. התוכנית מציעה שני מודלים. המודל המלא כולל ליווי צמוד של מאמנת חיצונית, מומחית בתחום, המגיעה לבית הספר פעם בשבוע ליום שלם של תצפיות, שיחות עם מורים וליווי של המאמנות הפנימיות בתוך בית הספר. בשל העלות הגבוהה של תוכנית זו פותחה "תוכנית מאמנים פנימיים" בעלות נמוכה יותר, הכוללת השתתפות בשני קורסים, העסקת מאמן מומחה המגיע לבית הספר פעמיים בחודש ומלווה את צוות המאמנים הפנימיים וההנהלה.
החסם השני, השקעה בית-ספרית, מרתיע גם מנהלים שהצליחו למצוא תקציב עבור התוכנית. "ניצוצות חבויים" דורשת התגייסות של כל המערכת על מנת לאפשר הצלחה. מערכת השעות חייבת להיבנות מתוך התחשבות בשעות התצפית והמפגשים החודשיים, ויש להקדיש שעות הוראה (פרטניות או שהייה) עבור התצפיות והשיחות של המאמנים הפנימיים עם המורים המתאמנים. מנהלים המתלבטים לגבי הצטרפות לתוכנית מציינים כחסם את עודף הפרויקטים והפעילויות שיש בבתי ספר. במהלך שנות ההשתתפות בתוכנית עולים קשיים בעקבות דרישות המערכת להתארגנות בית-ספרית מיוחדת (מבחני מיצ"ב למשל), שמקשה על המאמנים הפנימיים להקדיש את הזמן הנדרש. עם זאת, מנהלים שמחליטים להצטרף לתוכנית במלוא הכוחות והרצינות זוכים בפיתוח מקצועי איכותי ובצוות מורים המוביל תפיסה חדשה של הוראה בבית הספר.
סיכום
"ניצוצות חבויים" נבנתה מתוך תפיסה שיש להשקיע מחשבה ועשייה בבניית תרבות בית-ספרית בשיתוף מורים ומנהלים. התוכנית מופעלת בבית ספר טיפוסי למשך חמש שנים, כך היא מאפשרת תהליך ושינוי אמיתי בתרבות הבית-ספרית. תהליך הלמידה של המורים – אלו המשמשים כמאמנים פנימיים, וכן המורים המקבלים אימון – מבוסס על תצפית ועל רפלקציה על הנעשה בכיתה. מורים המשתתפים בתוכנית מעידים על שינוי באופן שבו הם מבינים את התלמידים בכיתה שלהם, באופן שבו הם מלמדים בה ועל שיפור בשיתוף פעולה בין אנשי הצוות בבית הספר. מורים רוכשים ידע חדש באמצעים מגוונים ומיישמים את הידע בעזרת המאמן המלווה אותם. החסמים העיקריים העומדים בפני התוכנית הם עומס התוכניות והמחויבויות של בתי הספר, וכן העלות של התוכנית.
מקורות